Om oss

Vi är båda vana dykare sedan många år och dyker så ofta vi kan, det är en fantastisk hobby. För dykare, surfare, dig som paddlar kajak och andra vattensportare är utrustningen en viktig del. När vi  hade problem att få tag i de prylar vi ville ha till oss själva eller till vår dräktverkstad bestämde vi oss för att även starta en webbutik. Vi har gjort ett litet urval av produkter från våra leverantörer, vill du ha någon av deras andra produkter beställer vi gärna hem!

Sealeds?
Vad kallar man ett företag som jobbar med tätningar för torrdräkter och ledlampor?
Namnet är en ordlek: Sea som i hav, seal som i säl och tätning, leds som i led-dioder, sealed som i tätad, försluten…

Vi hoppas att du kommer ha nytta av våra tips och filmer på hur du kan göra reparationer och även av att vi samlat produkter och annat som vi själva använder. Vill du ha hjälp med något mejlar du till info@sealeds.se, dit kan du även mejla om du vill ha tag i andra produkter än de vi har i webbshopen.  Våra leverantörer har många andra produkter än de vi valt ut och är snabba med sina leveranser.
Vi hoppas att kunna erbjuda bra produkter och reparationsutrustning till bra priser för dykare, vattensportare och företag i branschen. Vi fortsätter även med dräktreparationer som förut.

Lennart & Karola